DOHE ZA ARHITEKTE

Dohe keramika – DIZAJN KI OSVAJA

Izbira ustreznega dizajna in kvalitetne keramike je izrednega pomena za končni izgled interiera in zadovoljstvo uporabnikov.  V  podjetju DOHE  se zavedamo pomembnosti dobrega in strokovnega sodelovanja z arhitekti, kajti le tako lahko dosežemo odličen končni izgled in zadovoljstvo kupcev.

Z našo raznoliko ponudbo modernih dizajnov lahko zadovoljimo tudi najbolj zahtevne kupce, saj zastopamo številne svetovno priznane dobavitelje, ki kreirajo nove trende na področju keramike in kopalniške opreme.

V našem podjetju arhitektom ponujamo celovite rešitve na področju keramike in kopalniške opreme, od izbire ustreznih materialov, do same vgradnje le-teh v objekte. 

Z vsemi oblikovalci in arhitekti si želimo vzpostaviti medsebojno razumevanje, zadovoljstvo in dolgoletno sodelovanje.

Spodaj si lahko ogledate seznam dobaviteljev, ki jih zastopamo.

Obiščite nas v našem prodajnem salonu DOHE in si oglejte široko izbiro keramičnih ploščic ter kopalniške opreme. Naši svetovalci vam bodo strokovno svetovali in pomagali pri izboru ustrezne keramike ali kopalniške opreme.

Šmartinska c. 53, Ljubljana

OBIŠČITE NAS ALI POKLIČITE! TUKAJ SMO, DA VAM POMAGAMO!

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in potrebe analiz obiskov. S klikom na gumb soglašam, da se strinjam z uporabo piškotkov.

Scroll to Top
Scroll to Top