Prenova kopalnice na ključ

Nudimo vam prenovo kopalnice na ključ. Obiščite nas ali nas pokličite in v najkrajšem možnem času bo k vam prišel na ogled naš strokovnjak. Ocenil bo obstoječe stanje, ga premeril, si zapisal vaše želje. Svetovali vam bomo tudi pri izboru keramičnih ploščic in ostale kopalniške opreme, vam izrisali 3D načrt kopalnice in vam poslali ponudbo.

Prenova kopalnice se prične z rušenjem obstoječe kopalnice in odvozom odpadnega materiala. V primeru starih svinčenih ali vlaknocementnih cevi se uredijo nove vodovodne inštalacije, premesti oz. izvede električna napeljava in ogrevanje. V skladu s polagalnim načrtom se izvedejo keramičarska dela, vgradi sanitarna keramika in armature. Montira se kopalniško pohištvo, elementi ogrevanja, razsvetljave in prezračevanja. Prenova se zaključi z beljenjem in gradbenim čiščenjem.

Odločitev za kopalnico na ključ vam prihrani skrbi, čas in denar, saj vam za material in delo izdamo račun z 9,5 % DDV-jem.

Tehnično svetovanje

Zavedamo se, da se bistvo uspešnega projekta skriva v podrobnostih, zato smo vam vedno na voljo z idejami, ponudbo zadnjih trendov v opremljanju interierjev in pravimi tehničnimi rešitvami!

Za natančne, pravočasne in kakovostne informacije je zadolžena naša ekipa izkušenih strokovnjakov.

Vabimo vas, da nas obiščete, nam posredujete svoja razmišljanja, opažanja, mnenja in seveda konkretna vprašanja. Potrudili se bomo, da vam v najkrajšem možnem času odgovorimo.

3D izrisi

V našem podjetju vam ponujamo izris kopalnice in ostalih prostorov; razvoj ideje, celostno načrtovanje, barvni prikaz izbranih materialov in opreme ter polagalni načrt.
Na skupni poti do vaše nove kopalnice želimo ugoditi vašim željam in vas seznaniti s tehničnimi in prostorskimi možnostmi.

Kaj potrebujemo za 3D izris?


K nam prinesite ali nam pošljite tloris s točnimi merami vaše kopalnice ali ostalih prostorov. Pomemben podatek je tudi predvidena končna višina med tlakom in stropom. Označite pozicijo vrat, oken in instalacijskih priključkov. Za izris kopalnice v mansardi potrebujemo podatke o višini kolenčnega zidu ter kako globoko v prostor sega poševni del stropa (ali naklon strehe). Če potrebujete pomoč ali dodatno pojasnilo, nas lahko kadarkoli pokličete.

Primeri 3D izrisov

View the embedded image gallery online at:
https://dohe.si/storitve#sigProGalleriacf1ae3ef5e