Bili smo na sejmu DOM 2016

Na sejmu DOM smo predstavili novi seriji stenskih ploščic Marazzi in sicer Materiko ter Essenziale, katerih posebnost je dimenzija 40x120 ter obdelava. Ploščice so retificirane, zato so fuge skoraj neopazne, zaradi obdelave pa dobijo poseben čar. Kopalniški sestav XL proizvajalca Casabath je tudi eden izmed novosti tega proizvajalca, ki z vsakim korakom stremi k dovršenosti in navdih črpa v harmoniji materialov, obdelav ter tehničnih rešitev. Predstavili smo alternativo tuš kabini, tuš steno "walk through", ki je elegantna rešitev za prostor, ki mu to dopušča. Veliko navdušenja je bilo nad kopalniškimi dodatki proizvajalca Open Kristallux, predvsem v smislu idej in rešitev kot npr. poličke za milo in kljukica v tuš kabini . Tudi pri proizvajalcu Steinberg je nekaj novosti, predstavli smo tuš "raindance" v slim izvedbi za tiste, ki iščejo več kot samo funkcionalnost pa bo zanimiva nova serija 330. 

Bili smo na sejmu DOM 2015

Bili smo na sejmu DOM 2015, predstavili smo novo kolekcijo Marazzi Mystone, obiskovalci sejma so bili navdušeni nad novo ponudbo, še posebej nad linijo Gris Fleury.

View the embedded image gallery online at:
https://dohe.si/novice#sigProGalleria28757d9bdd

Uspešna je bila tudi predstavitev kopalniškega pohištva Casabath, kopalne kadi Villeroy&Boch, armatur Zazzari in tuš kabin Novellini

NOVOSTI V PONUDBI

Februarja novo v ponudbi: vrhunsko kopalniško pohištvo CASABATH!

NOVOSTI V PONUDBI

V januarju vas vabimo na predstavitev visokokvalitetnih cenovno dostopnih armatur in tušev ZAZZARI.